Friday, 2 September 2011

raye 2011

salam semua kengkawan saya , ari ni saya nak cerita pasal raye tahun ni , bagi korang raye tahun ini best ke ? bagi saya langsung tak best , macam bukan hari raye jeaak ! first skali disebabkn exam PMR kn tahun ni , errmm , x best , xde m0d nk ambik exam pon , second , family problem lhaa , xmau cite kat sini , kang banjir malaysia kangg , HAHA , okey laa , anyway aku happy laa sebab raye tahun ni walaupun x meriah kan tapi ak dapat gak duit raye $$ HAHA , sikit jee ,, RM 200 JE ~ duit raye korang mesti banyak kan ,


lagipun , kitaowg raye satu side family je (side mak je ) side ayah x , coz jauh sangat perjalanannyer ,, seberang lautan , ahhahaha , bile ak cakap seberang lautan , diaowg ingat penang , padahal lagi jauh ,m,, cube teke ******** , hahaha ,, dapat ke x .x dapat ke ? haiissshhhhhsss , susah ni ,,,, hahha ,

side ayah kat PAKISTAN laa , jauh sesangat kan , haha ,, xpi x suke sangat family kt sne coz x rapat , if dh rapat ngan dieowg abis laa ak ,, jodoh dtentukan kt sne laa , haiisshhhhss , x mau2


haha , okey laa ~bubye ,,,wsalamm , nk g umh kwan jap , hehehe ,, 

Thankyou Thankyou Thankyou , baby . :)

0 comments: