Wednesday, 28 September 2011

muka dua talam ,

salamm , korangg sume arini , ari ni shahbana nak ckp sumting laa , ari nni kt sekolah ,. ad bende terjadiii ,,

citerrnyerr cm nii :
 pada suatu arii , ehh , melalut pulakk kang susahh ,
k2 , ak ad s0rang kazen ni , ak x sangkah laa yg dye ni suke kt ex ak . kalau dh cpl ngan dye ckp jelahh , nk ny0r0k2 pulakkk , ni x sukee , yg laki tuu pulakk , bile jumpe ak jerr tersenyum2 ,, ak pon senyumm laa , senyumm kn muliaa ..

yg kazen ak  ni pulakk jelessss !! adooohhyaiiii , senyum jerr  . pon , laki tuu depan kazen ak ., dye x senyum , blakang kazen ak dye senyum , cm apee jerr , ak citerr laa sume bende ni kt kawan2 ak  ,m dye ckp biarrkann jerr , bukann dpt ape pon , ak pon ikutt laa ckp dye org , arhhh , malass laa pikir sal dye , baekk study , exam lagyy berape ari jerr  ,,,
Thankyou Thankyou Thankyou , baby . :)

Saturday, 24 September 2011

pmr dh dekattt

sek0m korang2 sume ,,, saya sedih sangat c0z pmr dh nk dekat xpi prearation sekadar biase2 jerr , sedih sesangattt ! xpe laa saya akn cube 100% t0k lulus n if buleh laa saya nk 5 As , baru laa parents kite happy kan ,, if sekadar lulus , then sedare or kengkawan makn tnye , mesti mak segan nk jawab kaan , 


hohooh , lagi pun  , saa dah laa x update bl0g ni , mak ngan ayah rampas lapt0p der , dye kate lepaS  PMR baru b0lehh , eeeee geraamm nyerr , xpi , HAHA , my name is shahbana , bg alasan nk wat keje sikit dye bg , hahahha , cm tuu laa , sekarang if sebel0m pmr nk on9 , x buleh derr sehari x menghadap fb ngan bl0gg  ni , x sah . haaiisshh 


k laa setakat ni jerr kowtt , k bubyeee


JANGAN LUPE TINGGALKAN KOMEN EYE , LUV U ALL
Thankyou Thankyou Thankyou , baby . :)

Friday, 2 September 2011

raye 2011

salam semua kengkawan saya , ari ni saya nak cerita pasal raye tahun ni , bagi korang raye tahun ini best ke ? bagi saya langsung tak best , macam bukan hari raye jeaak ! first skali disebabkn exam PMR kn tahun ni , errmm , x best , xde m0d nk ambik exam pon , second , family problem lhaa , xmau cite kat sini , kang banjir malaysia kangg , HAHA , okey laa , anyway aku happy laa sebab raye tahun ni walaupun x meriah kan tapi ak dapat gak duit raye $$ HAHA , sikit jee ,, RM 200 JE ~ duit raye korang mesti banyak kan ,


lagipun , kitaowg raye satu side family je (side mak je ) side ayah x , coz jauh sangat perjalanannyer ,, seberang lautan , ahhahaha , bile ak cakap seberang lautan , diaowg ingat penang , padahal lagi jauh ,m,, cube teke ******** , hahaha ,, dapat ke x .x dapat ke ? haiissshhhhhsss , susah ni ,,,, hahha ,

side ayah kat PAKISTAN laa , jauh sesangat kan , haha ,, xpi x suke sangat family kt sne coz x rapat , if dh rapat ngan dieowg abis laa ak ,, jodoh dtentukan kt sne laa , haiisshhhhss , x mau2


haha , okey laa ~bubye ,,,wsalamm , nk g umh kwan jap , hehehe ,, 

Thankyou Thankyou Thankyou , baby . :)

Wednesday, 24 August 2011

sakit tekakkkkk ..

salam semua ,, sihat kee , ?
okey first ari ni x lalu ckp bnyk laaa . coz skit tekak tahap gile , bngun2 pagi nk ckp hai kt adk tros x de sore ~
haiiisshhhhh , menyampah tol laa
ad lagi brape minit je lg ni nk bukak pose ..
soo ,,,, bye
salam ..


JANGAN LUPE TINGGALKAN KOMEN YE ~


Thankyou Thankyou Thankyou , baby . :)

Tuesday, 23 August 2011

balik terawih ,

sekom semua , sihat keeee ? harap2 sihat laa ..
dh g terawih ke blom ? haaa ! x g lg kn ..
okey2 .. ari ni shahbana g terawih ~ besss
seonok laaa HAHAHA,
balik terawih 2 bertembung ngan musuh aku !! haiiisshhh ,SAKITNYE ATI . X PELAA INGAT ALLAH JE ~ 
okey laa , shahbana pown dh ngantok .. tidoo dulu . okey bye2 . salam ,,, g tido sume


JANGAN LUPE TINGGALKAN KOMEN YE ~ hihi
Thankyou Thankyou Thankyou , baby . :)

Monday, 22 August 2011

rayee

salam korang =) x jawab dose . hikhikhik
okey2 topic kite ari ni raye ~
okey bg sy raye taon ni x bes ,... bg korang sume mesty bes kn .. ermmm kn bes dpt rayee cm 2 .
xpi saya x dapat rasa laa sume tuuu ~
sebab family pro
family pecah belah .... cikit2  nk gadoh ..... ceee mcm bese kn bagos .
eee ~ geram tol laaa
eerrmm , okey laaa smpai sni jee kowtt
okey byee salam ....


Thankyou Thankyou Thankyou , baby . :)

Sunday, 21 August 2011

fav song

http://www.youtube.com/watch?v=_nPbWAHyJcg


errmm . kawan2 ni laa lagu fav cye ,, bile cye sedih jee cye ske dngr lagu niee..bess .. mesti korang sume ikir2 kn knape laaa cye ske dngr lgu ni ??? 
hihihi~ coz cye ni malaysian pakistani so mesty laa ske lagu ni ... klaaa .... sampai sini jee koet tuk ari ni  .. k la papyeeee

Thankyou Thankyou Thankyou , baby . :)