Wednesday, 28 September 2011

muka dua talam ,

salamm , korangg sume arini , ari ni shahbana nak ckp sumting laa , ari nni kt sekolah ,. ad bende terjadiii ,,

citerrnyerr cm nii :
 pada suatu arii , ehh , melalut pulakk kang susahh ,
k2 , ak ad s0rang kazen ni , ak x sangkah laa yg dye ni suke kt ex ak . kalau dh cpl ngan dye ckp jelahh , nk ny0r0k2 pulakkk , ni x sukee , yg laki tuu pulakk , bile jumpe ak jerr tersenyum2 ,, ak pon senyumm laa , senyumm kn muliaa ..

yg kazen ak  ni pulakk jelessss !! adooohhyaiiii , senyum jerr  . pon , laki tuu depan kazen ak ., dye x senyum , blakang kazen ak dye senyum , cm apee jerr , ak citerr laa sume bende ni kt kawan2 ak  ,m dye ckp biarrkann jerr , bukann dpt ape pon , ak pon ikutt laa ckp dye org , arhhh , malass laa pikir sal dye , baekk study , exam lagyy berape ari jerr  ,,,
Thankyou Thankyou Thankyou , baby . :)

Saturday, 24 September 2011

pmr dh dekattt

sek0m korang2 sume ,,, saya sedih sangat c0z pmr dh nk dekat xpi prearation sekadar biase2 jerr , sedih sesangattt ! xpe laa saya akn cube 100% t0k lulus n if buleh laa saya nk 5 As , baru laa parents kite happy kan ,, if sekadar lulus , then sedare or kengkawan makn tnye , mesti mak segan nk jawab kaan , 


hohooh , lagi pun  , saa dah laa x update bl0g ni , mak ngan ayah rampas lapt0p der , dye kate lepaS  PMR baru b0lehh , eeeee geraamm nyerr , xpi , HAHA , my name is shahbana , bg alasan nk wat keje sikit dye bg , hahahha , cm tuu laa , sekarang if sebel0m pmr nk on9 , x buleh derr sehari x menghadap fb ngan bl0gg  ni , x sah . haaiisshh 


k laa setakat ni jerr kowtt , k bubyeee


JANGAN LUPE TINGGALKAN KOMEN EYE , LUV U ALL
Thankyou Thankyou Thankyou , baby . :)

Friday, 2 September 2011

raye 2011

salam semua kengkawan saya , ari ni saya nak cerita pasal raye tahun ni , bagi korang raye tahun ini best ke ? bagi saya langsung tak best , macam bukan hari raye jeaak ! first skali disebabkn exam PMR kn tahun ni , errmm , x best , xde m0d nk ambik exam pon , second , family problem lhaa , xmau cite kat sini , kang banjir malaysia kangg , HAHA , okey laa , anyway aku happy laa sebab raye tahun ni walaupun x meriah kan tapi ak dapat gak duit raye $$ HAHA , sikit jee ,, RM 200 JE ~ duit raye korang mesti banyak kan ,


lagipun , kitaowg raye satu side family je (side mak je ) side ayah x , coz jauh sangat perjalanannyer ,, seberang lautan , ahhahaha , bile ak cakap seberang lautan , diaowg ingat penang , padahal lagi jauh ,m,, cube teke ******** , hahaha ,, dapat ke x .x dapat ke ? haiissshhhhhsss , susah ni ,,,, hahha ,

side ayah kat PAKISTAN laa , jauh sesangat kan , haha ,, xpi x suke sangat family kt sne coz x rapat , if dh rapat ngan dieowg abis laa ak ,, jodoh dtentukan kt sne laa , haiisshhhhss , x mau2


haha , okey laa ~bubye ,,,wsalamm , nk g umh kwan jap , hehehe ,, 

Thankyou Thankyou Thankyou , baby . :)